Om os

Aut. kloakmestre

Hvem er vi?

Administrationen varetages af Anne-Birte Bang-Møller. Anne Birte sørger for en effektiv håndtering af ordrer, fakturering, bogholderi og regnskab. Med Anne Birte ved roret er den administrative del af forretningen i trygge og erfarne hænder.

I butikken på Lyngbyvej 60 tager Judith Hansen og Anne-Birte Bang-Møller imod når kunderne kommer ind fra gaden eller ringer for at få vejledning. De yder personlig betjening og rådgivning om alt fra valg af lyskilder i hjemmet over installation af elbil-lader til løsninger til erhvervskunder. Med baggrund i kundens behov foreslår de den optimale løsning. De booker desuden tid hos vores elektrikere, hvis der er brug for det. De drager omsorg for den enkelte kunde og sikrer, at alle føler sig godt tilpas i Chr. Andersen El-Installation.

Vores erfarne elektrikere John Williams og Jim Bang-Møller står klar til at tage sig af alt fra nye installationer over el-eftersyn til fejlfinding og reparationer. De kommer med deres store viden og mangeårige brancheerfaring, når der skal laves el-arbejde på ejendomme eller i private hjem. De sikrer, at alle opgaver bliver udført grundigt, professionelt og selvfølgelig lever op til gældende standarder for el-sikkerhed. Med deres store rutine kan de løse selv komplicerede opgaver. De er garant for kvalitet og tryghed i enhver el-opgave, de kaster sig over.

Om os

Vores historie – Over 100 år inden for el

Det hele startede i 1919, da Christian Andersen åbnede et lille el-installatørfirma på Østerbro i København. Virksomheden lå dengang på Lyngbyvej 30. Her tilbød Christian Andersen sine kunder alt inden for elinstallationer og elektriske løsninger til private hjem og erhverv.

I 1960’erne var forretningen vokset så meget, at Chr. Andersen flyttede til større lokaler på Lyngbyvej 60 ved Hans Knudsens Plads, hvor firmaet stadig har adresse den dag i dag. Her kan kunderne stadig komme ind fra gaden og få professionel vejledning og service.

Da Christian Andersen døde i 1959, overtog sønnen Ove Christian Andersen firmaet. Han fortsatte faderens livsværk og drev virksomheden videre i ånden fra grundlæggeren. Ove Christian Andersen stod i spidsen for firmaet indtil 30. juni 1985.

Om os

Fra elektrikerlære til ledelse af Chr. Andersen

På firmaets 66-års fødselsdag overtog den unge elektriker Jim Bang-Møller firmaet fra Ove Christian Andersen. Jim Bang-Møller startede sin karriere i firmaet helt tilbage i 1973, hvor han kom i elektrikerlære hos Chr. Andersen. Han kendte derfor firmaet indefra og vidste præcis, hvordan det skulle drives.

I 2003 overtog vi også firmaet Villabyernes El-service i Gentofte. Det betød, at Chr. Andersen nu havde afdelinger både på Østerbro og i Gentofte, der kunne betjene en stor del af Storkøbenhavn. I 2019 kunne vi fejre 100-års jubilæum. Firmaet drives stadig i bedste familietradition, og der er stadig fokus på kvalitet, ordentlighed og service ud over det sædvanlige. Det er de samme dyder, som grundlæggeren Christian Andersen baserede sit firma på tilbage i 1919.

I dag ledes firmaet af Jim Bang-Møller, der er uddannet aut. el-installatør. Han sikrer, at alle opgaver bliver udført korrekt og til tiden af vores erfarne medarbejdere.

Spørgsmål?

Kontakt os