Elektriker arbejde

Vi tilbyder

Opgavetyper

Hos Chr. Andersen El-Installation A/S løser vi alle former for opgaver inden for el og tekniske installationer. Vi har specialiseret os i følgende områder:

Elektriker arbejde

El-installationer

Vi udfører enhver form for el-installationsopgaver. Det gælder alt lige fra nye installationer i boliger og erhvervsejendomme over renovering af eksisterende installationer til fejlfinding og reparationer. Vi står også for det lovpligtige el-eftersyn. Vores erfarne elektrikere sørger for, at alle opgaver bliver udført korrekt og lever op til gældende standarder for el-sikkerhed. Vi trækker naturligvis de nødvendige tilladelser til arbejdet.

Installation af lys

Installation af stikkontakter

Installation til hvidevarer

Målertavler

Sikringstavler

Installation af HPFI-relæer

Udfærdige installationsrapport ved salg

Opsætning af lamper

Installation af elladestandere for elbiler

Fejlfinding og reparationer i:

Lejligheder, Ejendomme, Huse, Erhverv, Institutioner

Elektriker arbejde

Bredbånd & netværk

Vi leverer og installerer løsninger inden for bredbånd og netværk i såvel private hjem som på virksomheder. Det gælder etablering af LAN netværk, opsætning af wifi-løsninger, trækning af netværkskabler samt konfiguration af netværksudstyr. Vi sørger for, at kunderne får en netværksopsætning, der lever op til deres behov.

Elektriker arbejde

Digital- & kabel-TV

Vi løser alle former for TV-installationer og sørger for, at billede og lyd er i top. Det gælder opsætning af kabel-tv, paraboler til satellit-tv samt antenne-TV. Vi guider kunderne til den optimale tv-løsning, der passer til deres bolig og behov.

Elektriker arbejde

Dørtelefon & adgangssystem

Vi monterer og konfigurerer enhver form for dørtelefonanlæg og adgangssystemer til boligejendomme og virksomheder. Det gælder klassiske dørtelefonanlæg og video-dørtelefoner, samt automatisk låsning og alarmer. Vi sikrer den optimale løsning, der passer til ejendommens sikkerhedsniveau.

Elektriker arbejde

Alarmer & overvågning

Inden for sikkerhed tilbyder vi et bredt udvalg af tyverialarmer, brandalarmer, videoovervågning og adgangskontrolanlæg til både private hjem og erhvervsvirksomheder. Vi udarbejder sikkerhedstjek af ejendommen og foreslår det rette sikkerhedsniveau og udstyr herefter. Alle vores løsninger lever op til gældende regler og kan dokumenteres over for forsikringsselskaber.

Elektriker arbejde

Trådløs installation

Vi arbejder med al form for trådløs teknologi – det vi kalder wireless. Det gælder etablering af wifi-netværk med trådløse access points, opsætning af trådløse højttalere og soundbars, trådløs styring af lys og installation af smarte hjem-løsninger. Vi integrerer desuden trådløs teknologi i eksisterende installationer. Vores montører er uddannede inden for trådløs teknologi.

Installation af trådløse kontakter

Installation af trådløse styringer

Installation af trådløse tyverialarmer

Elektriker arbejde

Automatiske døråbnere

For at sikre handicapvenlig adgang opsætter vi automatiske døråbnere. Vi monterer og tilslutter kontakter og sensorer, der aktiverer åbne- og lukkefunktion. Vores løsninger lever op til krav i bygningsreglementet om adgang uden niveauforskelle og kan betjenes uden brug af hænder. Vi udarbejder desuden særlige automatiske dørløsninger til erhvervsejendomme.

Vi håber, at overblikket over vores mange kompetenceområder giver et billede af, at vi leverer komplette tekniske installationer af høj kvalitet. Kontakt os endelig for et godt tilbud på netop din opgave.

Spørgsmål?

Kontakt os