Kundetyper

Kundetyper

Vores kunder

Gennem vores 100-årige historie har vi opbygget stor erfaring med mange forskellige kundetyper. Vores kunder tæller:

Private

Vi løser enhver form for el-, data- og teknikopgaver i private boliger. Det gælder alt fra udskiftning af en stikkontakt, fejlfinding på hårde hvidevarer og opsætning af lamper til etablering af smarthjem og sikring af boligen med tyverialarm. Vi dækker både parcelhuse, lejligheder og sommerhuse. Med vores brede ekspertise kan vi tilbyde helhedsløsninger til private boligejere.

Andels- og ejerforeninger

Som foretrukne samarbejdspartnere for mange andels- og ejerforeninger varetager vi løbende vedligehold og udskiftning af fælles installationer. Det kan f.eks. være opgangens el og belysning, fællesantenneanlæg, videoovervågning og adgangskontrol til opgangen samt ventilation, varmecentral og lignende for hele ejendommen. Vi fungerer som fast tilsynsførende for foreningernes tekniske anlæg.

Ejendomme og erhverv

På erhvervsejendomme som kontorbygninger, butikscentre og industrivirksomheder udfører vi alle former for el, data- og tekniske installationer. Det gælder alt fra lys og kraftinstallationer til data- og telekommunikationsnetværk samt tyveri- og brandalarmer og videoovervågning. Vi projekterer og udfører endvidere særlige installationer til produktionsmaskiner. Med vores erhvervserfaring leverer vi skræddersyede løsninger til erhvervskunder.

Kommuner

For kommuner løser vi opgaver som etablering og styring af gadelys, trafikregulering og overvågning af infrastruktur. Vi står også for el, datainstallationer og tekniske anlæg på rådhuse, skoler, biblioteker, plejecentre, idrætsanlæg og andre kommunale institutioner. Gennem udbudsprocedurer leverer vi den bedste løsning til kommuner.

Diverse institutioner

Med vores mangeårige ekspertise betjener vi en lang række offentlige og private institutioner. Det gælder hospitaler, lægeklinikker, plejehjem, bosteder, sportsfaciliteter, teatre, museer og andre kulturelle institutioner. Vi sørger for korrekt udførte installationer, der opfylder sektorens særlige krav, og tilbyder effektive serviceaftaler om løbende vedligehold.

Entreprenører

Som underleverandør til entreprenørvirksomheder udfører vi el- og teknikopgaver i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter. Det kan f.eks. være boligblokke, kontorejendomme, butikscentre eller erhvervshaller. Vi projekterer og installerer i henhold til bygherrens specifikationer og sørger for aflevering af den nødvendige dokumentation. Vores montører er selvfølgelig uddannede efter gældende standarder.

Spørgsmål?

Kontakt os